Termenii si conditiile

Termenii si conditiile

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Salt Marketing SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 SC Salt Marketing SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul educenteza.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului educenteza.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Salt Marketing SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Salt Marketing SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.  Imaginile din sectiunea Blog sunt folosite din „biblioteca de fotografii gratuite”, oferita de WordPress, unde SC Salt Marketing SRL nu are nici un fel de drept de autor.

Domeniul educenteza.ro este detinut de catre SC Salt Marketing SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele/serviciile prezentate pe educenteza.ro sunt produse/prestate si comercializate de SC Salt Marketing SRL. Preturile produselor/serviciilor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs/serviciu.

 

Politica de retur/anulare

Conform legislatiei in vigoare, Educenteza iti ofera dreptul de a returna produsele fizice si de a primi banii inapoi pentru produsele online in maximum 14 zile calendaristice, fara sa dai vreo explicatie.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere înregistrările audio sau video sigilate care au fost desigilate după livrare, ziarele, periodicele şi revistele, conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere (ex. ebook, audiobook).

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre tine iar rambursarea contravalorii produsului / produselor se va face in termen de 14 zile calendaristce de la primirea notificarii de retragere.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de Educenteza:

 • Returnarea produselor se face prin curier, prin orice firma de curierat dorita iar cheltuielile aferente vor fi suportate de catre tine.
 • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
 • Nu se accepta produsele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, lovituri, produse carora le lipsesc componente, produse degradate etc.
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
 • Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de SC Salt Marketing SRL.

Consecintele returnarii / cererii de ramburs

 • Daca alegi sa returnezi produsele fizice, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la tine nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii cererii de returnare.
 • La rambursarea costului pentru produsele online, sistemul va suspenda automat accesul la produsul respectiv precum si la posibilele actualizari gratuite sau bonusuri.

Te informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana in momentul in care primim produsele sau pana in momentul in care ne-ai furnizat dovada ca ai trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

Daca ne-ai indicat un cont bancar, vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar sau contul bancar folosit la achizitionarea produsului.

Procedura de returnare / ramburs

Pentru a cere ramburs in cazul produselor online, ne poti anunta pe email la contact@educenteza.ro, specificand numarul comenzii pentru care vrei sa primesti ramburs.

In cazul in care vrei sa returnezi un produs fizic, e necesar ca in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informezi cu privire la decizia ta de a returna produsul, folosind o declaratie neechivoca, pe email la contact@educenteza.ro sau completand formularul de mai jos.

In orice situatie, iti vom trimite prin email confirmarea de primire a cererii de returnare. Te rugam sa ne expediezi produsul / produsele la adresa Str. Olteniei, nr 1bis, Dorohoi, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat cererea de returnare.

 

Politica de livrare si Metode de plata

Puteti cumpara produsele/serviciile de pe site-ul educenteza.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Dupa procesarea platii si confirmarea ei, veti fi redirectionati catre o pagina de descarcarea produselor digitale, dar veti primi de asemenea si un mail, de unde veti putea descarca produsele achizitionate, in termen de 24 de ore. Daca nu ati reusit sa descarcati, iar timpul a expirat, scrieti-ne un mail la adresa contact@educenteza.ro, in care ne spuneti si numarul comenzii.

 

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care noi, SC Salt Marketing SRL, colectam, utilizam si stocam datele tale personale atunci cand accesezi sau interactionezi cu site-ul nostru https://educenteza.ro.

Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al website-ului si ne vor referi in continuare la aceasta prin “tu”.

Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 20.01.2020.

Cuprins

 1. Cine suntem
 2. Ce date prelucram
 3. Cum colectam aceste date
 4. De ce sunt colectate aceste date
 5. Cine proceseaza datele colectate
 6. Partajarea datelor tale personale
 7. Pentru cat timp iti sunt stocate datele
 8. Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal
 9. Care sunt drepturile tale
 10. Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale
 11. Transferul datelor cu caracter personal
 12. Confidentialitatea minorilor
 13. Modificari in politica de confidentialitate
 14. Definitii

 

 1. Cine suntem

SC Salt Marketing SRL este o societatea organizata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Dorohoi, strada Olteniei, nr 1bis, inregistrata la ONRC sub nr. J7/12/10.01.2020, avand CUI (RO) 42088750.

Adresa email de contact: contact@educenteza.ro

 1. Ce date prelucram la Salt Marketing SRL

In functie de natura si scopul interactiunii cu Educenteza (achizitionare resurse, inregistrare cont, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, inregistrarea la un eveniment sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

 • Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:

– Sa inregistrezi un cont pentru a primi acces la resursele disponibile (gratuit sau platit)

– Sa te abonezi la newsletter

– Sa completezi si sa trimiti formularul de contact, comentarii pe blog, sau recenzii la produse

– Sa te inregistrezi la evenimentele si webinariile noastre

 • Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.
 • Date legate de navigare – date legate de modul in care folosesti website-ul, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
 • Date despre vizitele tale in site: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
 • Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.
 1. Cum colectam aceste date

Datele tale pot fi colectate in diferite moduri.

Pot fi colectate direct cand comunici cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand te abonezi la newsletter sau completezi orice alt tip de formular din site, cand descarci resurse, ceri acces la cursuri sau cand te inregistrezi la evenimentele noastre.

De asemenea, iti colectam datele cand comunici cu Educenteza prin email sau telefon.

O alta forma de colectare a datelor tale se intampla in momentul in care ne trimiti informatii spre publicare in Educenteza.  

Educenteza colecteaza date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.  

Te rugam sa citesti Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-ul nostru.

 1. De ce sunt colectate aceste date

Salt Marketing SRL colecteaza si foloseste datele tale personale:

 • Pentru a-ti afisa website-ul si continutul acestuia
 • Pentru a-ti permite sa folosesti produsele noastre (acces la cursuri si evenimente, gratuit sau platit)
 • Pentru a-ti permite sa ne contactezi
 • Pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut
 • Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website si gama de produse /servicii Educenteza
 • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legal

Folosim cookie-uri si marcatori pentru:

 • A imbunatati experienta ta in site, precum:

– Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop

– Recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii.

 • A analiza traficul si datele din site pentru:

– Masurarea numarului de utilizatori astfel incat sa facem site-ul mai usor de folosit si sa raspunda mai rapid cererilor tale

– Evaluarea comportamentului tau de navigare si accelerarea cautarilor tale

– A ne ajuta sa intelegem mai bine cum ne folosesti site-ul, astfel incat sa il imbunatatim.

Utilizarea informatiilor tale in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila in domeniul protectiei datelor, pentru ca este:

 • Necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele tale de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)
 • Necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor sau organismelor de reglementare
 • Necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini in interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in instanta sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate evident in domeniul public
 • In circumstante limitate, procesate exclusiv cu consimtamantul tau pe care il obtinem periodic, cum ar fi atunci cand optezi sa primesti comunicari de marketing sau pe email.
 1. Cine prelucreaza datele colectate

Datele tale sunt prelucrate de catre angajatii Salt Marketing SRL delegati cu:

 • Administrarea site-ului
 • Administrarea cursurilor si resurselor
 • Administrarea clientilor si a cererilor lor
 • Administrarea parteneriatelor

Sarcini legale

Salt Marketing SLR, ca operator de date, am luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor. 

Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator. 

 1. Partajarea datelor tale personale

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la Salt Marketing SRL in orice moment. 

In ultimul rand, am putea dezvalui datele tale:

 • In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de Salt Marketing SRL prin intermediul website-ului
 • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare
 • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii Salt Marketing SRL, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

Link-urile catre site-uri si terte parti

Website-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora Salt Marketing SRL nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.

 1. Pentru cat timp iti sunt stocate datele

Salt Marketing SRL pastreaza datele tale personale doar pentru perioada necesara pentru scopurile explicate la articolul 4. 

Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

Cand te abonezi la newsletterele noastre sau descarci resursele gratuite, iti stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care te dezabonezi (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile noastre, chiar in partea de jos a mesajului). 

Cand contactezi Salt Marketing SRL folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu Educenteza, apoi vor fi sterse.

Cand esti clientul nostru prin cumpararea de produse in Educenteza, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Salt Marketing SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Daca ne contactezi pentru a deveni partener sau afiliat, datele tale vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pentru cinci (5) ani incepand din momentul terminarii contractului.

Datele legate de conturile de utilizator pe care le-ai creat vor fi stocate pentru intreaga durata a inregistrarii si pentru doi (2) ani incepand din momentul inchiderii contului.

Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri. 

 1. Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal

Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.

Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.

Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal. Pentru inceput, esti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.

 1. Care sunt drepturile tale

In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi: 

 • Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
 • Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Salt Marketing SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Salt Marketing SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
 • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
 • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Salt Marketing SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. 
 • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, Salt Marketing SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de Salt Marketing SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea.

 1. Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale

Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:

Analytics

Prin intermediul acestor servicii monitorizam si analizam traficul pe site dar reusim sa identificam si comportamentele utilizatorilor.

Google Analytics

Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-ului pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.

 

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA 

 

Facebook Ads Conversion Tracking

 

E un serviciu furnizat de Facebook care conecteaza datele din reclamele Facebook cu actiunile realizate de utilizatori in site.

 

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Google AdWords Conversion Tracking

 

E un serviciu furnizat de Google care conecteaza datele din sistemul de publicitate Google cu actiunile realizate de utilizatori in site.

 

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

 

Hotjar Form Analysis & Conversion Funnels

 

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: Malta 

 

Contactarea utilizatorului

Numar de telefon

Utilizatorii care ne furnizeaza numarul de telefon pot fi contactati cu scop comercial sau promotional, precum si pentru a primi raspunsuri si asistenta la cererile trimise.

Tip de date personale colectate: Numar de telefon

Formular de contact

Prin completarea formularul de contact existent pe site, utilizatorii isi ofera consimtamantul pentru ca site-ul sa foloseasca aceste detalii pentru a raspunde la cererile de informatii, oferte sau alte tipuri de cereri indicate prin subiectul formularului.

Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon (inclusiv alte date personale introduse in mesaj pe care le transmiti benevol) 

Comentarii 

Serviciile de comentarii la continut iti permit sa creezi si sa publici comentarii la continutul de pe site.

In functie de setarile proprietarului, se poate sa publici inclusiv comentarii sub anonimat. Daca exista o adresa de email printre celelalte date personale furnizate, poate fi folosit pentru a trimite notificari privitoare la noi comentarii pentru acelasi continut. Tu este exclusiv responsabil pentru continutul comentariilor tale.

 

Disqus

 

Este un serviciu de comentarii furnizat de Big Heads Labs Inc. Chiar daca nu lasi niciun comentariu, se poate sa colecteze date despre traficul din pagina acolo unde este instalat.

 

Tip de date colectate: Cookies, Date privind utilizarea site-ului si diverse alte tipuri de date pe care le gasesti in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: SUA 

 

Afisarea de continut din alte platforme

YouTube video widget

 

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de Google care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Vimeo video player

 

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de InterActiveCorp care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Plati si procesare plata

stripe.com

Este un procesator de plata furnizat de Stripe, INC. 

Tip de date colectate: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: SUA

 

Mobilpay.ro

Este un procesator de plata furnizat de Netopia SRL. 

Tip de date colectate: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: Romania 

 

Management contacte si trimitere de email-uri

FGO

 

Este un serviciu de trimitere mesaje si facturi prin email, furnizat de i-Tom Solutions SRL.

 

Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului si comenzile efectuate pe site.

Loc de prelucrare: Romania

 

ActiveCampaign

 

Este un serviciu de trimitere mesaje prin email si management al adreselor de email furnizat de ActiveCampaign LLC. 

 

Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA 

 

Mailchimp

 

Este un serviciu de trimitere mesaje prin email si management al adreselor de email furnizat de The Rocket Science Group, LLC

 

Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA 

 

MailerLite

 

Este un serviciu de trimitere mesaje prin email si management al adreselor de email furnizat de MailerLite

 

Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: Lituania

 

 

OptinMonster

 

Este un software de colectare a datelor utilizatorilor furnizat de Retyp, LLC care ne permite sa cream formulare usor de folosit pentru utilizatorii site-ului nostru.

 

Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Management landing pages

 

LeadPages 

 

Este un serviciu de management al landing page-urilor furnizat de Avenue 81, Inc. care ne permite sa colectam adrese de email ale utilizatorilor interesati de produsele / serviciile noastre.

 

Tip de date colectate: Cookies, adresa de email, nume si prenume, date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: Marea Britanie

 

Interactiuni pe baza de locatie 

 

Omniconvert Geolocation

 

E o platforma de optimizare a conversiilor furnizata de Omniconvert SRL care poate colecta, utiliza si distribui date legate de locatia utilizatorului pentru ca site-ul nostru sa le livreze o experienta croita pentru nevoile lor.

 

Tip de date colectate: pozitie geografica

Loc de prelucrare: in functie de locatia utilizatorilor, datele pot fi transferate in alte tari 

 

Platforma si hosting

 

Aceste servicii au scopul de a gazdui si a asigura functionarea unor componente cheie ale site-ului. Aceste tipuri de platforme ne furnizeaza o multime de instrumente incepand de la analytics, comentarii, plati, eCommerce etc., astfel incat implica colectarea si manipularea datelor personale.

 

WordPress

 

Este o platforma furnizata de Automattic Inc. care permite crearea, functionarea si gazduirea unuis site.

 

Tip de date prelucrare: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: SUA

 

Remarketing si targetare pe baza comportamentului

 

Acest serviciu ne permite sa informam, optimizam si livram campanii de publicitate bazate pe datele si interactiunile din trecut ale utilizatorilor cu site-ul. 

 

AdWords Remarketing

 

E un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea website-ului cu reteaua de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

 

DoubleClick for Publishers Audience Extension 

 

Este un serviciu de remarketing si targetare comportmaentala furnizat de Google care urmareste vizitele in site si permite unor parteneri de publicitate selectati sa afiseze reclame targetate pe web.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Facebook Custom Audiences

 

Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-ul nostru cu sistemul de publicitate Facebook.

 

Tip de date colectate: Cookies si adrese de email.

Loc de prelucrare: SUA 

 

Facebook Remarketing

 

Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-ul nostru cu sistemul de publicitate Facebook.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Remarketing prin Google Analytics pentru Display Advertising

 

Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea de monitorizare realizata de Google Analytics si cookie-urile colectate de acesta cu sistemul de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA 

 

Optimizare si distributie trafic

 

CloudFlare

 

Este un serviciu de optimizare si distributie trafic prin folosirea de servere localizate in mai multe tari, furnizat de CloudFlare Inc., care filtreaza traficul de pe site permitand in acelasi timp colectarea de date analitice.

 

Tip de date colectate: Cookies si diverse tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: SUA

 

Tag Management

 

Google Tag Manager

 

Este un serviciu de administrare centralizata a tag-urilor furnizat de Google.

 

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

 

Management baza de utilizatori

 

ActiveCampaign CRM

 

Este un serviciu de management a clientilor si utilizatorilor furnizat de ActiveCampaign LLC.

 

Tip de date colectate: adresa de email, numar de telefon, nume si prenume precum si alte date specificate in politica lor de confidentialitate

Loc de prelucrare: SUA

 

 1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Salt Marketing SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

 1. Confidentialitatea minorilor

Salt Marketing SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. 

Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la contact@educenteza.ro.

 1. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

 1. Definitii

Date cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizata – persoane fizice ale caror date sunt prelucrate

Operator de date personale (Data Controller) – orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.

Imputernicit (Data Processor) – proceseaza datele in numele unui operator

Consimtamant – incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.

GDPR – Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul  (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.

Terti – orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele. 

Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@educenteza.ro.

Aceasta pagina web foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, te rugam sa accesezi Politica cookie-urilor.

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: