Știrile de Marți – 20

Știrile din lume, ce se zbat, care mai de care pentru a fi știrea zilei, nu fac altceva decât să aibă aceeași soartă: ajung să fie, ca picătura de ploaie, în marea uitării…

Doar că, se agită atât de mult, pentru ceva atât de mărunt, ajungând să aibă nevoie de cititori capabili să ierte din ce în ce mai mult.

Da, e vorba despre:

  • Discrepanța uriașă dintre titlu și conținut
  • Inconsistența din interiorul mesajului
  • Exagerarea, sau machiajul extrem de strident al titlului, pentru a atrage atenția…
  • Și foarte multe minciuni manipulatoare…

Dacă ai citit cu atenție, te rog acum să pui în locul unei știri din media, viața reală a unui om, ce încearcă exact aceleași lucruri.

Iar cu cât suntem mai adunați, cu atât acea nevoie de a ieși în evidență, se acutizează și mai tare.

Așa ajungem să trăim într-o lume extrem de greu civilizată (pe nedrept numită așa), în care viața omului ajunge să fie transformată într-o știre, exact ca cele din mass-media…

Dar, pentru că citești știrile de marți, de pe Educenteza, am o știre bună.

Omul, ce are o viață așa de scurtă cu: atâtea greșeli, atâta păcat și neadevar, are ocazia să vină la Isus Hristos, să își predea viața Lui și să beneficieze de viața veșnică, în Rai, alături de toți sfinții, dar și de o viață plină de bucurie deplină, aici pe pământ.

Uite ce le spune Domnul Isus Hristos, ucenicilor Săi:

Până acum, n-ați cerut nimic în Numele Meu: cereți, și veți căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.

Ioan 16:24 VDC

Iar dacă nu știi ce înseamnă să fii ai lui Isus Hristos, vom lua 2 referințe biblice:

Lumina aceasta era adevărata Lumină, care luminează pe orice om venind în lume . El era în lume, și lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut. A venit la ai Săi, și ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.

Ioan 1:9‭-‬13 VDC

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede în El, să nu moară, ci să aibă viața veșnică

Ioan 3:16 VDC

Dacă ți-am stârnit interesul pentru această bucurie deplină, atunci, îți recomand să citești Biblia, și începe cu Noul Testament, chiar de la Ioan și nu te opri până nu o termini, ca după aceea să o mai citești încă o dată și încă o dată, până ce Cuvântul ajunge să trăiască în tine, iar tu să trăiești prin Cuvântul lui Dumnezeu, adică: prin Isus Hristos.

Dar, zicea cineva așa: pentru a vedea cât de dulce și bun este Isus Hristos, trebuie ca păcatul din viața mea să îl văd extrem de amar.

Vino la Isus chiar acum și El îți va spune tot ce trebuie să faci! Și tot El îți va ierta toate păcatele tale, prin Sângele Lui! Crede doar și vei fi mântuit!

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe fiecare în parte!

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: