Știrile de Marți – Ep 22

În 20 de județe, din România, masca a devenit obligatorie, în spațiile publice. De acum, dacă virusul se răspândește, iar numărul cazurilor se va menține sus, media și conducerea țării ne vor spune: ”n-ați fost responsabili și n-ați purtat masca corespunzător”.

Iar dacă pui orice întrebare altfel decât cele impuse, ți se spune că instigi la ură și ești adeptul teoriei conspirației.

Interesante vremuri mai trăim…

Adică, pentru iubitorii de Dumnezeu și de Biblie, lucrurile sunt clare – trăim vremurile din urmă, când oamenii sunt iubitori de sine:

Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.

1 Timotei 4:1-3 VDC

Pentru oamenii ce urăsc Calea, Adevărul și Viața (adică Isus Hristos – vezi Ioan 14:6), rămân în întuneric și în blestemul minții lor.

Totuși, dacă noi zicem că iubim Adevărul și ne-am întâlnit cu Isus Hristos, într-un mod autentic și personal, atunci, iubirea care ne va inunda, nu ne va lăsa să ținem, doar pentru noi, Evanghelia lui Isus. Din dragoste pentru aproapele meu, îi voi mărturisi Evanghelia curată a lui Isus.

Pentru că nu pot să accept ca pe cineva pe care eu îi zic că îl iubesc să îl las să aleagă iadul, eterna suferință cumplită (unde e un foc veșnic, eliberare nu există și unde există doar o scrâșnire a dinților), fără măcar să știe ce alege.

De aceea eu îi voi prezenta singura șansă a omului, de a avea bucurie deplină, atât aici pe pământ, cât și o veșnicie, cu Dumnezeu.

Ce se va întâmpla cu lumea aceasta, vorbim în articolul de mâine, dar, Evanghelia lui Isus, o vei mărturisi și tu, împreună cu mine? Acolo unde suntem fiecare, să călcăm peste orgoliul nostru, să nu ne fie rușine de Isus și să vorbim oamenilor din jurul nostru despre oportunitatea unică oferită de Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos.

Să nu fim indiferenți față de o mântuire așa de mare și să nu ne trezim că nu rodim prin Isus, vița (Ioan 15:1-11) și ajungem să fim tăiați.

Să nu acceptăm ca masca să ne împiedice din a răspândi Evanghelia lui Isus!

Domnul Dumnezeu să fie slăvit în veci!

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: