Știri de ultimă oră!!!

Chiar dacă nu te interesează prea mult știrile, ce urmează să îți spun, te va surprinde, chiar șoca, pe unii…

Urmează alegerile prezidențiale, iar pentru mine aceasta nu înseamnă decât două lucruri:

  1. Mult material de publicitate politică, făcut de experți cu bugete uriașe.
  2. O grămadă de tehnici noi, sau clasice de manipularea maselor.

Înainte de a intra mai adânc în subiect, vreau să vă fac conștienți de un lucru fundamental: într-un stat democratic, cei aflați în conducere trebuie să reprezinte și să lupte pentru drepturile și interesele cetățenilor acelui stat (în cazul nostru, al românilor). De acord? Dacă da, atunci putem merge mai departe și să prezentăm o metodă prin care orice cetățean cu drept de vot ar trebui să știe măcar de ea. Eu îl numesc „FAP” – Filtrul Alegerilor Politice. Se pornește de la ideea fundamentală de mai sus, și se caută fix în materialele de campanie dacă vreun aspect de acolo are cu adevărat scopul de a urmări, mai întâi de toate, interesele și drepturile cetățenilor. Nu vă lăsați înșelați de aparențe. Studiați în profunzime problema.

Cum facem asta? Pentru a simplifica procesul începem așa: promisiunile făcute sunt prea frumoase ca să fie adevărate? Atunci răspunsul este: candidatul urmărește propriile interese, dând naștere unui gând cutremurător: dacă omul ăsta mă minte, atenție, înainte de a-l alege, prin votul meu, eu îi transmit acceptarea minciunii și înșelăciunii. Aici mulți vor spune:

  • Toți mint
  • Policitemii sunt așa, eu nu.

Ei, să zici că toți mint, că toți oamenii mint, mai mult sau mai puțin, asta dă dovadă de o superficialitate de tratare a vieții. Măi oameni buni, nu mai așteptați să vă facă internetul și televizorul temele. Dezvoltarea personală este obligatorie! Manipularea maselor funcționează doar pentru că masele ajung să știe mai puține lucruri despre ei înșiși, decât cei care fac campanii. Iar cel care te cunoaște mai bine, te va convinge să faci ceva anume, mai bine decât reușești tu singur să te convingi. Hai să dăm un exemplu care doare, dar prin care sigur se va înțelege ideea. Unii nu reușesc să se motiveze să se lase de fumat, chiar dacă ei nu au avut niciodată acea nevoie în ei niciodată. Nevoia a fost creată artificial, omul a fost manipulat să înceapă să își satisfacă acea falsă nevoie, ca mai apoi să fii deranjat dacă cineva abordează subiectul „lăsatului de fumat”. Astfel, bietul om, ajunge să își vândă viața pentru o nevoie ce nu-i a lui… (Hai să facem o pauză și te invit să recomanzi acest articol cuiva drag ție, ce își sacrifică propria viață pentru nevoile artificial create, dăunătoare vieții).

Revenind la subiectul de politică, politicienii știu, prin canalele media, mai multe informații despre cetățean, decât știe cetățeanul despre el însuși. Astfel, politicianul va face o campanie extrem de puternică bazată pe nevoile artificial create ale politicienilor. Întrebați-vă acum, când s-au creat aceste nevoi artificiale? Nu vă gândiți că în timpul campaniei. Răspunsul corect este acesta: în timpul campaniei doar vă sunt dezvăluite nevoile artificiale care au prins la public, înainte de a incepe campania. Mai exact, campania este activă pe toată perioada dintre alegeri.

Ce-i de făcut? Repet: nu vă mai lăsați manipulați. Mai ales nu mai acceptați manipularea distructivă. Asta o rezolvați prin dezvoltare personală. Dezvoltarea personală înseamnă să afli exact cine ești tu cu adevărat, nu cine ai devenit în urma manipulării zilnice făcute asupra ta, de către societate.

Dacă ai ajuns până aici, te felicit!

Știu că mulți nu vor ajunge aici, dar tu ești special, așa că vei primi un bonus special.

Uniunea Europeană și nu doar ea, ci și marile puteri, au creat și încă creează nevoia de a-ți părăsi țara. Și atât de bine funcționează, încât de multe ori parcă nu-mi vine să cred. Cum să îmi las eu țara și poporul meu, pentru o nevoie artificial creată de altul?

Iar dacă cumva zici că e ok, eu zic că nu e bine deloc. Manipularea aceasta avut scopul de a valida metoda. Astfel că acum vorbim despre acceptarea în masă a grupului LGBT, iar cum acest proiect este aproape finalizat, vorbim acum de demararea de proiecte noi prin care legalizăm incestul, eutanasierea copiiilor, sau chiar și canibalismul.

Acum înțelegeți mai bine nevoia de educație și dezvoltare personală?

Pentru cei care vor să citească mai multe despre metoda prin care acești lideri, care ar trebui să ne slujească, practic vin cu soluții prin care ne distrug, mai întâi personalitatea, iar mai apoi chiar și trupul aveți link mai jos. Votul meu este important!

Luptați pentru acest drept, până să ajungeți în abatorul de oameni!

Politica are o influență foarte puternică și pe bursă. Dar dacă vreți să discutăm despre asta, lăsați un comentariu mai jos. Sau dacă vreți să acordăm un subiect anume, dați un comentariu cu sugestii!

Aici aveți link-ul la articolul unde aflați mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: