Știrile de Marți

Articolul de astăzi va fi unul lung. Estimez că va lua undeva la 3 ore, deoarece voi pune mai puțin text, în schimb, vor fi 3 videoclipuri.

Dar înainte de asta, pentru cine nu știe engleză, în poza de mai sus (sursa: Facebook), scrie așa: ”Un șarpe curajos salvând un pește de la înec. Acesta este modul în care prezintă știrile în ziua de azi.”

În mod normal, eu recomand oamenilor să caute să se informeze din cât mai multe surse posibile. Doar că, de când guvernele și organizațiile mondiale aruncă cu milioanele de dolari/euro în Mass-media, chiar trebuie să știi cum se face comunicarea, altfel cazi în capcanele lor.

Mai jos, am selectat 3 videoclipuri, prin care, vei putea înțelege ce se întâmplă cu adevărat în lume, iar lucrurile nu stau deloc bine.

Dar, ca să dau un exemplu și despre ce înseamnă Mass-media acum, voi încerca să reproduc din memorie ce aud ieri la radio EuropaFM.

Ia microfonul un bărbat și începe să zică că Uniunea Europeană vine în ajutorul nostru și vrea să dezmintă niște teorii ale conspirației. Teorii care circulă fără nicio sursă. De cele mai multe ori vine de la oameni nevinovați, de la prieteni și familie. Așa că, atât EuropaFM, dar și Uniunea Europeană ne spune să ne informăm doar din surse de încredere, de la oamenii care fac deja asta de foarte mult timp. Apoi spune: Campanie realizată cu sprijinul Uniunii Europene.

hmm…Aș putea vorbi 2 ore comentând doar această campanie. Este oribilă!

Să le luăm pe rând. Să vină un ”lider politic” și să-mi zică că el dezminte teorii ale conspirației, este la fel de valabil ca și când Hitler/Ceaușescu/Stalin, spunea că cei care sunt împotriva lui, au căzut pradă unei teorii ale conspirației neadevărate. Teoria conspirației, este de fapt o teorie ivorâtă dintr-o neîncredere asupra acțiunilor luate de conducători.

Deci dacă cineva vrea să dezmintă o teorie a conspirație, trebuie să fie făcută prin dezbatere publică, cu oameni cât se poate de neutri, dar din amebele tabere, ca mai apoi, individul să decidă informat. Limbajul trebuie să fie adaptat pentru cetățean, nu cel practicat acum.

Ei spun apoi că informațiile vin fără sursă și fără să fie documentate. Nimic din ce se dă în Mass-media nu e curat, din punct de vedere al documentării.

Dar pentru că lumea nu își dă seama, iar autoritatea Uniunii Europene este folosită se pot afirma oricât de multe chestiuni mizerabile. Folosirea autorității unei instituții mari, are scop manipulativ. Uite, de exemplu, un doctor te pune să iei ceva nociv pentru tine. Dar pentru că a zis doctorul, tu iei, zicând: ”știe el mai bine!”.

Și unde e partea nocivă? În mesajul în care ne spune că oamenii de încredere nu sunt prietenii și familia, ci doar oamenii din Mass-media. Din nefericire, mulți oameni nu înțeleg acest aspect la nivelul conștientului și ajunge în inconștient, unde va face ravagii… (dacă vrei să aprofundezi subiectul, îți recomand să cumperi, când va fi disponibilă, cartea Manipularea Modernă).

Iar finalul spune totul: Campanie realizată cu sprijinul Uniunii Europene, înseamnă că Uniunea Europeană a plătit EuropaFM să spună acel mesaj! 

De ce aș avea încredere în astfel de oameni?

Mai ales că Biblia ne spune clar! Cei care își pun încrederea în oameni, cad într-o cursă.

De acum, videoclipurile promise.

Despre Coronavirus, dar nu numai:

https://www.youtube.com/watch?v=cNtKz7HF70c

Despre ce face China în Hong Kong și vor să facă și în restul lumii:

https://www.youtube.com/watch?v=2noNNvr9lsQ

Comunismul și lupta împotriva familiei:

https://www.youtube.com/watch?v=VyC_h6RKIJg&list=PLzVBddoNtZLCHZtHtzu-0EtTKASo-pfCg&index=2&t=2261s

Și un video Bonus, de doar 16 minute (toate au subtritrare în limba română)

https://www.facebook.com/gandulonline/videos/167180598066719/

Din nefericire, lucrurile sunt cu adevărat grave…

Doar dacă ne punem încrederea în Dumnezeu și ne întoarcem la El, avem șanse, ca și pe poporul Israel, să ne scape de așa ciumă…

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe fiecare în parte!

1 thought on “Știrile de Marți”

  1. Romania e asaltata de manipulare si propaganda rusa. Nu va dati seama in ce ati ajuns, fara sa va dati seama. Lucrurile false, toxice si periculoase is tratatate ca o normalirate la voi. Lipsa de educatie e vizibila, iar saracii oameni cad in plasa ca mustele. E de datoria guvernului, presedintelui sa avertizeze, sa informeze, iar cei normali la cap ar fi bine sa ia seama.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: