Știrile de marți

De fapt sunt doar 2 știri ce merită menționate, ambele destul de triste pentru individul ce luptă în fiecare zi pentru a se dezvolta personal.

Prima știre: avem din nou guvern.

Fapt interesant: guvernul Orban a fost demis de către PSD, prin moțiune de cenzură, în urmă cu câteva săptămâni.

Apoi, Orban 2 este propus. Tot PSD face sesizare la curtea constituțională. Sesizarea este admisă, deci trebuia propus altcineva.

Este desemnat Cîțu, dar când să fie votat, își depune mandatul (un fel de vreau să fiu premier, dar când văd că lumea o ia în considerare și vrea să mă pună, spun: „nu vreau să fiu premier”).

La câteva zile după spectacolul cu Cîțu, Orban 3 este votat.

Atenție! Voturile majoritare vin din partea PSD, de la PNL, doar 37% îl votează.

Da! Același PSD care, prin moțiune de cenzură și sesizare la Curtea constituțională, luptau să cadă guvernul Orban.

A doua știre este instaurarea situației de urgență. Tot ce trebuie să știe oamenii, e că această perioadă e similară cu una în care noi am fi în război.

Adică, drepturile fundamentale ale omului pot fi încălcate!

În această situație, armata primează, iar conducătorul armatei este președintele. Așa că, dacă vor mai apărea informații suplimentare, va trebui să le luați din surse oficiale.

Asta e tot. Dacă nu te-ai uitat la știri și politică, chiar n-ai pierdut nimic. Ci din contra, ai câștigat o resursă extrem de valoroasă -> timpul pentru dezvoltarea personală!

2 thoughts on “Știrile de marți”

  1. De la PNL au votat puțini pentru ca majoritatea sunt in carantină deoarece au interacționat cu Vergil Chițac care este infectat cu Coronavirus

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: