Știrile de marți

Știrile cele mai importante vor fi lăsate la sfârșit, dar nu sări direct acolo, pentru că drumul nu e atât de lung.

Coronavirus:

La nivel mondial, avem 2,481,287 de cazuri confirmate, din care 170,436 de morți și 646,854 vindecați. În România, sunt 8936 de cazuri confirmate, din care 478 morți și 2017 vindecați total.

Acestea sunt datele oficiale. Avem persoane dragi nouă confirmate. Nu se mai poate spune că nu există acest virus. El există. Dar, în social media sunt 2 tabere preponderente. Unii care iau în derâdere, alții panicați. Bineînțeles că există și a treia tabără, dar, are nevoie de noi membri.

Prima tabără spune că acest COVID-19 este doar o invenție, gândită să creeze o manipulare globală folosind frica și panica. Și au dreptate. Pe lângă acest virus, majoritatea statelor profită de puțină putere și liniște. Totuși, pornind de la un adevăr, tabăra aceasta devine extremistă, pentru că spune că totul e o manipulare și o minciună, inclusiv virusul și oamenii morți.

Dar, în loc să critic, dacă tot nu fac parte din această tabără, haide să-i înțeleg. Motivul pare a fi unul justificat. În România, comunicarea autorităților cu cetățenii, este una extrem de precară. Se folosește doar un limbaj tehnic, politic, pe care cetățeanul, nu-l înțelege. Problema s-ar rezolva în timp, dacă s-ar schimba atitudinea, în senul că, comunicare se face folosind limbajul receptorului și nu pe cel al emițătorului. Și după ce asta se înțelege, rezultatele se vor vedea în timp, dacă va fi mult exercițiu.

Cea de-a doua tabără, este și ea extremistă. Membrii acestei tabere se uită pe niște numere, care cresc de la o zi la alta, și asta îi introduce într-o stare de panică. Chiar dacă am mai scris, nu mi-este greu să mă repet. Panica apare când încrederea dispare. Pentru un creștin, încrederea neclintită este credința în Isus Hristos. Pe baza acestei credințe sunt mântuit! Așa că, dacă eu accept panica, de fapt, eu aleg să nu mai fiu mântuit. Lucrurile sunt chiar grave!

Alegând o tabără extremistă, riscul este să pierzi ideea de ”om echilibrat”, pentru orice. Dacă sunt extremist în ceva, pe baza unui eveniment, ori voi deveni și mai extremist în tabăra actuală, ori voi schimba tabăra, alegând o altă tabără extremistă.

Alte date din sănătate:

Anul acesta au murit:

  • 148,260 de gripa sezonieră,
  • 512,342 de HIV/AIDS,
  • 2,503,080 de cancer,
  • 298,949 de malarie,
  • 1,523,584 din cauza fumatului,
  • 762,276 din cauza consumului de alcool,
  • 411,420 accidente rutiere fatale
  • 12,956,250 avorturi.

Da, toate aceste numere sunt de anul acesta. Este foarte interesant că, în SUA (anumite state), avorturile intră la categoria ”lucruri importante/esențiale”, în aceeași categorie cu spitalele infecțioase și magazinele alimentare. De ce zic că e interesant? Pentru că, americanii, când au văzut că biserica nu intră în această categorie, au venit cu o idee genială. Venim la biserică, dar stăm în parcare, fiecare în mașina lui. Ne vedem și simțim părtășia, chiar dacă suntem despărțiți de metalul și sticla mașinii.

Răspunsul autorităților: membrii poliției, vor veni și vor lua fiecare număr de înscripționare, apoi, vor veni la adresa fiecăruia și îl vor obliga să intre în carantină, iar dacă nu respectă carantina, va fi amendat.

La cum cresc numerele în dreptul avorturilor, (un nou avort la fiecare secundă), depășim sigur 13 milioane, până la sfârșitul lunii. Deci, dacă în 4 luni avem 13 milioane de avorturi, până la sfârșitul anului, estimăm minim 39 de milioane. Hmm, asta e dublu, în comparație cu populația României.

Și de ce este atât de important? Am zis că trebuie să studiez și să încerc să înțeleg această tabără extremistă.

Vă spun din start, nu am reușit să-i înțeleg. Oamenii care își iubesc atât de mult propriile trupuri, încât ajung să ucidă alți oameni. Mi-e și foarte greu să-i încadrez la categoria ”oameni”. Cum? Să iubesc mai mult un câine, o pisică, un papagal, sau chiar un porc, decât propriul meu copil? Asta e o categorie. Dar categoria extremă este una care afirmă asta:

”Este un fetiș să îmi las prietena (în majoritatea cazurilor nu este soția) însărcinată. Îmi place starea ei când este însărcinată. Nu mai are ciclu în perioada asta. Avortul îmi place să îl facă abia la 21 de săptămâni! Am reușit și pe ea s-o fac să-i placă. Așa că am ajuns până acum să facem 7 avorturi. Și nu plănuim să ne oprim!”

Aceasta nu este doar o simplă afirmație, este un fel de modă printre tineri.

Pentru cine nu știe, Fetiș înseamnă: Idee, principiu etc. care constituie obiectul unei adorații oarbe, nejustificate, sau Obiect sau parte a corpului nonsexuală care poate deveni obiect al sexualității. (sursa DEX – MDA2 – 2010).

Iar pentru cineva care nu știe ce înseamnă un copil la vârsta de 21 de săptămâni, acesta este format complet, având urechi, membre, practic, este dezvoltat complet, ca să poată fi numit om/o persoană. Asta nu înseamnă că dacă cineva nu are dezvoltat un mădular/membru, îl numim doar o adunătură de celule. Nicidecum! Este tot o persoană ce are aceleași drepturi ca și mine.

Iar prin avort, chiar dacă mama este anesteziată, copilașul este tăiat în bucăți, sau smulse membrele cu un aspirator puternic. Da, copilașul este ucis cu o cruzime incredibilă, el simțind absolut totul… Și toate acestea pentru că nu este dorit, sau mai nou, să îi satisfacă fetișul unor nebuni.

De asta este atât de important avortul?

Dar, asta se întâmplă deoarece omul s-a depărtat de Dumnezeu. Cu cât mă depărtez mai tare, de starea de echilibru, pe care Dumnezeu mi-o recomandă prin Cuvântul Său, ajung doar în extreme.

Și uite așa, ajungem și la o știre bună și cea mai importantă.

Cuvântul lui Dumnezeu, care este Isus Hristos, s-a întrupat, a trăit ca și om, pe acest pământ. El n-a avut niciun păcat, în schimb, ne-a iubit atât de mult, încât Și-a dat viața pentru păcatele noastre. A fost bătut, scuipat, batjocorit și crucificat. Dar, a treia zi, a înviat!

Apoi, s-a arătat ucenicilor săi, le-a vorbit, au stat la masă împreună, iar apoi s-a înălțat la ceruri, cu statul de REGE! S-a dus la Tatăl, să ne pregătească un loc. Jerta Lui este de fapt, plata păcatelor mele și a întregei omeniri. Astfel, prin jertfa Lui, eu am acces la mântuire, complet gratuit. Tot ce trebuie să fac, este să cred în Isus Hristos și în jertfa Lui. Iar această credință mă va face să afirm:

Mă aștept și nădăjduiesc cu tărie că nu voi fi dat de rușine cu nimic, ci că acum, ca totdeauna, Hristos va fi proslăvit cu îndrăzneală în trupul meu, fie prin viaţa mea, fie prin moartea mea. Căci, pentru mine, a trăi este Hristos și a muri este un câștig. Filipeni 1:20-21 VDC

Hristos a înviat, s-a înălțat și șade la dreapta lui Dumnezeu, mijlocind pentru mine! Slavă, cinste și onoare Regelui! Amin!

P.S. Nu uita să distribui, să dai like la pagină, să te abonezi la blog și să dai un comentariu, dacă ți-a plăcut. Dacă nu ți-a plăcut, lasă un comentariu și spune ce anume nu ți-a plăcut. 🙂

P.S.S. Pentru mine sursele nu sunt atât de importante, deoarece consider că o idee care îmi stârnește interesul, mă va duce într-un loc unde să caut și să descopăr singur adevărul. Scopul este mai degrabă de provocare și stârnit interesul. Dar, vom face o excepție astăzi.

Pentru datele despre morți sursa este https://www.worldometers.info/coronavirus/ , respectiv https://www.worldometers.info

Pentru informațiile despre fetiș: https://summit.news/2019/09/11/new-sexual-fetish-couples-getting-pregnant-and-having-multiple-abortions/

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: