5 pași până la succes

Platforma LinkedIn este acum pe cale să explodeze și foarte mulți profită deja de politicile și algoritmul acestei platforme. Dacă la Google și Facebook trebuie să ai un canal mare ca să te vadă și alții, pe LinkedIn e invers. Ei au decis că dacă ești mic, ei te vor ajuta să crești afișând zile întregi postările. Există totuși o soluție și pentru cei mari: trebuie să postezi des. Deci, voi ce credeți că găsesc eu pe „peretele” meu? Răspunsul e simplu: cei care au parte de tot felul de bariere.

Știu că nu ne convine să ne izbim de tot felul de obstacole, mai ales când acestea parcă nu au nici un sens, dar în loc să ne plângem, ce-ar fi să ne bucurăm de limitele impuse și să găsim o soluție? De ce să ne bucurăm? Pentru că aceste limite ne vor obliga să fim creativi, găsind soluții cu adevărat geniale.

Bun și acum să trecem la cei 5 pași:

  1. Testează!
  2. Decide!
  3. Educă-te!
  4. Planifică!
  5. Acționează!

Ultimul pas are nevoie de câteva precizări și anume: acționează fiind convins că se poate, dar fii smerit în același timp, iar apoi fii disciplinat și consecvent pentru o perioadă bună de timp.

Dacă crezi că ar ajuta și pe alții acest articol, nu ezita să îl distribui. Aștept și experiența ta legată de acest subiect în secțiunea de comentarii. Chiar este o adevărată plăcere să le citesc.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: