Am scris o carte

A trecut un an de când am decis să scriu pe blog. Nu aveam un plan anume. Aveam doar idei pe care voiam să le transmit și să testez reacția publicului.

Dar poate cel mai important lucru a fost că m-am disciplinat să scriu un articol pe săptămână. Chiar dacă la început am mers pe subiecte stabilite dinainte, pe parcurs am decis să scriu despre lecția cea mai importantă din acea săptămână. De ce?

Păi, astfel m-am obligat să fiu mult mai atent la ce vrea Domnul să mă învețe în acea săptămână. Deci, și mai multă disciplină.

Mergeam așa orb înainte, încercând să mă apropii de Domnul. Voiam și vreau din tot sufletul ca El să îmi vorbească și să mă învețe.

Și uite așa, într-o dimineață, când să mă dau jos din pat, îmi vine un gând. Iau telefonul, deschid aplicația Google Docs și scriu titlul și capitolele. Totul din inspirație.

Hai să îți zic titlul: „meserii de viitor”.

Mulți autori se laudă că au scris o carte în câțiva ani. Eu mă laud cu Dumnezeu, care m-a ajutat să scriu toată cartea, în mai puțin de o lună.

Cartea e bună pentru oricine vrea să muncească și în viitor, conținând în special principii Biblice, sănătoase, schimbate de manipularea socialistă și ascunse. Da, sunt principiile care te vor ajuta să reușești în viață. Să faci alegerile corecte. Cum și ce să alegi să fie potrivit pentru tine.

Chiar dacă manuscrisul este gata, mai am de verificat greșelile (sunt sigur că tot vor mai rămâne câteva, dar asta e, sunt om), de aranjat puțin textul în pagină și câteva detalii tehnice.

Eu sper că în 2 săptămâni să poată fi gata de lansare.

Interesant cum, într-un an, am ajuns să descopăr talente și daruri în mine ce nu credeam că voi fi în stare vreodată să le fac.

Cam atât pe săptămâna aceasta. Vom prezenta mai multe când va fi lansată.

Ce părere ai? Ești interesat? Dacă nu merge să lași comentariu mai jos, scrie pe Facebook, LinkedIn, sau chiar pe WhatsApp.

Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: