Care e parerea ta?

De ceva timp am decis ca ne-ar trebui un upgrade la aspirator. Chiar daca mai merge, este extrem de galagios, iar puterea de aspirare este destul de mica. Totusi, nefiind ceva urgent, am decis sa punem o suma mai mica, in fiecare luna, sa nu se simta la fel de tare. Am fi putut sa il fi cumparat chiar si cu jumatate de an inainte, dar uite cateva motive pentru care am decis sa asteptam:

  • avem timp sa studiem piata, sa ne informam despre produsele din industria aceasta.
  • rabdarea este o caracteristica ce merita dezvoltata oricat de mult, iar cu aceasta ocazie, in loc sa cumparam in avans, cu rate, economisim lunar, pentru a achizitiona cand avem toti banii
  • evitarea achizitionarii pe baza de impuls, elimina acea intrebare: „oare chiar aveam nevoie de acest produs?”
  • avem ocazia de a strange o gama larga de pareri de la utilizatori reali, pe care noi ii cunoastem, ii apreciem si tindem sa le luam in calcul mai mult opiniile lor.

Astea fiind zise, hai sa dam mai multe detalii despre planul nostru:

  • bugetul este cuprins intre 600-800 RON
  • din review-uri si experienta unor apropiati am decis ca ne orientam inspre un aspirator cu sac, cele fara sac, par a fi foarte complicate, deci fiabilitate redusa pe termen lung.

Noi am ramas la 3 variante, de la 3 producatori diferiti, dar, daca ai o recomandare mai buna, nu ezita sa o lasi in sectiunea de comentarii.

Astea fiind zise, uite cele 3 produse:

  1. Miele Classic C1, pare sa fie cel mai robust, cel mai simplu (nu are cele mai noi tehnologii), este cel mai puternic, iar producatorul Miele este recunoscut pentru produse fiabile si performante din categoria profesionala. Ca dezavantaje ar fi: clasa inferioara la consum energetic, iar sacii sunt ceva mai scumpi decat la alti producatori.
  2. Philips Performer Expert, experienta noastra cu producatorul Philips este una foarte buna, dar ca si fiabilitate pare sa fie dintr-o clasa inferioara producatorului Miele. In schimb, avantajul fata de Miele, este clasa energetica, emisiile de praf, iar sacii sunt mult mai ieftini.
  3. Rowenta X-Trem Power Successor, despre producatorul Rowenta, chiar nu avem nici un fel de experienta. In schimb, pare sa aiba tehnologii inovatoare, avand clasa B la performanta curatarii covoarelor, la cea mai mica putere din toate (550W).

Voi ce parere aveti? Daca ati fi in locul nostru, pe care l-ati achizitiona?

Dar ce parere ai despre acest gen de articol? Il consideri interesant, sau poate util?

P.S. Daca ai nevoie de un aspirator, iar unul din cele prezentate in acest articol se potriveste si in casa ta, daca folosesti link-urile de aici, castigam si noi un comision, fara ca tu sa ai ceva de pierdut, exact ca in cazul articolului: Top 10 carti 2019. Despre cum sa faci si tu asta, iti voi prezenta intr-un articol ce va urma in curand.

1 thought on “Care e parerea ta?”

  1. Recomand Philips. Iar dacă zici că ați mai avut experiențe plăcute cu această firmă, e mult mai ușor in a lua hotărârea. M-am interesat acum ceva ani în urmă despre filtrul Hepa și am avut în plan să cumpăr un aspirator Philips. In cele din urma am mers pe o altă decizie, o firmă mai puțin cunoscută pe un aspirator cu filtrare prin apă. Philips devenise planul B.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: