Secretul #1 – Cum să faci bani pe internet?

Încă de când eram copil, auzeam cum că cineva nu lucrează la o firmă, pentru că face bani pe internet. Suna foarte bine, dar nimeni nu putea să-mi zică și ce/cum făcea. Așa că, mi-am propus să dezvălui secretele unor afaceri făcute pe internet. De ce e așa de fain? Multe din ele le poți face și de pe smartphone, asta înseamnă că poți lucra oricând, de oriunde vrei tu. Poți călători și munci în același timp. Nu trebuie să mergi la un birou/firmă anume, că poți lucra in pijamale, acasă. Dar cel mai puternic argument, eu cred că este potențialul internetului. Dacă luăm o afacere locală, cifra de afacere se saturează la puterea de cumpărare a pieței, excluzând concurența. E o diferență să oferi un produs/serviciu cetățenilor dintr-un oraș, cu un număr limitat de locuitori, față de a oferi același produs/serviciu întregii lumi. Un salt de la 100 de mii, la 7 miliarde.
Dacă unele articole au fost mai filozofice, sau cu o tentă generică, azi vreau să-ți prezint ceva concret. Prima variantă pe care o voi prezenta este bursa. Iar cum nu cred că reprezinți o instituție financiară cu un capital de minim 500 milioane de dolari, atunci intri in categoria retail, iar pentru asta ai nevoie de un broker, care să fie el intermediarul tău între tine și bursă. Am testat mai mulți brokeri, dar dintre toți, am rămas cu 2, iar azi vreau să îți prezint doar unul din ei. Ce e fain la acest broker, că îți va oferi o întreagă academie despre cum să tranzacționezi, are lecții pe nivele, începând cu noțiuni elementare, până la lucruri destul de complexe, iar platforma de tranzacționare este foarte prietenoasa cu începătorii. Bun, acum poate te întrebi de ce ți-am irosit timpul și de ce nu ți-am prezentat mai devreme aceste lucruri. Ei bine, răspunsul este foarte simplu: toate articolele de până acum, au rolul de a pune bazele unei mentalități de învingător pe bursă. Regula e următoarea: 80% e mentalitatea, iar 20% este mecanica jocului. Da, este un joc, pe care dacă îl vei stăpâni, vei avea ocazia, ca în timp, să fii profitabil.

Atenție!!! Nu te grăbi să arunci cu bani! Bursa nu pleacă nicăieri! Fă-ți timp, citește lecțiile, iar mai apoi, deschide un cont demo. Avantajul unui cont demo e că ai acces la aproape toate funcțiile platformei. Tu practic intri pe bursă normal, numai că banii sunt virtuali. Abia după poți zice dacă ți-ar plăcea sau nu să faci asta. Joacă măcar o dată acest joc, dar mai întâi, parcurge măcar această lecție ->  click aici!

Iar mai apoi să pornim împreună să construim o comunitate pentru cei ce vor să intre în domeniul acesta. Da, vom lucra pe demo, deci, nimeni nu va pierde nici un ban. Pentru cei interesați, comunitatea este de fapt un grup pe Facebook care se numește: „români educați”. Pe acest grup, vom dezvolta subiectele prezentate aici, pe blog, le vom „experimenta” împreună,  comunicarea fiind extrem de importantă aici.

Atenție!!! Nu prezentăm nici o schemă de îmbogățire rapidă. Orice secret prezentat aici necesită timp alocat mai întâi educației, ca mai apoi să mai treacă un timp în care se acumulează experiență. Perioada medie, de a deveni profitabil pe bursă este undeva la 2-5 ani. Ar trebui văzută ca și cum ai merge la facultate. Că niciun student abia înscris la facultate, nu va produce bani din acea industrie. Ai nevoie de educație, iar apoi experiența se acumulează treptat.

Noi suntem pe bursă din decembrie 2017, iar de atunci am învățat foarte multe. Așa că, dacă ești curios, intră și tu, dă click aici, educă-te, iar experiența o poți face in paralel, de pe un cont demo, pe care ai să îl găsești undeva in dreapta sus ( click, pe site, unde scrie „demo”, faci cont și ai intrat).

Ce părere ai despre acest articol? Lasă mai jos un comentariu și hai și pe grup să ne apucăm de treabă.

2 thoughts on “Secretul #1 – Cum să faci bani pe internet?”

  1. De când ai adus prima oară vorba de bursă, mă gândesc tot mai mult la ea și dacă ar merita și sunt atras sa încerc acel cont demo și sa încep lecțiile, sincer.

    1. Atunci, chiar nu mai sta pe gânduri și acționează! Scepticismul și comoditatea omoară o grămadă de oportunități din viața noastră. In cazul de față, tot ce poți pierde, este timpul acordat încercării 🙂

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: