Ce se ascunde în spatele acestei legi a vaccinării? De ce politicienii se grăbesc să o aprobe tocmai acum? Și de ce se ascund de populație?

Peste tot în media, văd cum cele două tabere, încearcă să își dovedească că ei au dreptate. Într-o tabără sunt cei pro-vaccin, iar în cealaltă, anti-vaccin.

Ei bine, în timp ce, mare parte din români, sunt în panică (cauza: Coronavirus), politicienii se grăbesc să aprobe o lege, uitată prin sertar, de prin 2017.

De ce tocmai acum?

Românii speriați bine, vor accepta această lege mult mai ușor decât în cazul în care nu erau amenințați de o pandemie.

De ce se ascund de populație?

Deoarece, această lege, încalcă drepturile fundamentale ale omului.

Cum adică încalcă drepturile fundamentale ale omului?

Păi, în timp ce ambele tabere de mai sus se ceartă „pe frunze”, hai să vedem ce se află la baza acestui „copac”.

Oricare ai fi, pro sau contra vaccin, poți fi de acord cu ideea că „vaccinul prezintă un risc„.

Atenție! Nu mă interesează dacă acel risc este de 0.1%, sau 99%. Tot ce mă interesează este că el, vaccinul, conține și un risc.

Întrebarea este: „De ce să fiu obligat să îmi vaccinez copilul, când vaccinul prezintă riscuri?

Singurii în măsură să decidă, pentru copii, sunt chiar părinții. În niciun caz, statul.

Ne întoarcem la comunism?

Unde este libertatea de a alege?

Imaginează-ți că se va da o lege, cum că orice român, va trebui să își tranzacționeze pe bursă toate veniturile lunare. Și încă e vorba de bani și nu de viața unui individ.

Tot ce conține riscuri, trebuie lăsat să decidă fiecare pentru el.

Am văzut că unii, pe internet, mai zic: „E bine să fie votată legea, pentru că, mie nu-mi place să pun centura de siguranță la mașină, dar pentru că e obligatorie, o pun să nu iau amendă”.

Această părere este una complet eronată. Este exact ca și cum nu înțelegi că, obligatoriu, este să porți centura, doar pe drumurile publice și numai dacă conduci mașina. Pietonii, nu sunt obligați să poarte centură.

La fel și pe un drum privat. Pot conduce mașina, perfect legal, fără centură.

Trebuie să facem distincție clara între spațiul public și viața privată!

Revenind la vaccin, n-au decât să îl facă obligatoriu în grădinițele și școlile de stat. Dar nu îi poți obliga pe toți.

Cine își asumă riscul vaccinului, va putea beneficia de serviciile oferite de stat, cine nu, va trebui să apeleze la grădinițe, școli private, care își asumă riscul de a primi copii nevaccinați. Ori, părinții, ce nu vor găsi școli private care să accepte nevaccinați, pot opta pentru școala acasă (homeschooling).

Adică, soluții sunt. De ce să fie vaccinul obligatoriu?

Politicienii au spus că dacă apar efecte secundare, ei plătesc. Dar dacă moare un copil, ce plătesc? Parcă viața umană nu avea preț. Între timp am primit etichete de preț?

Dumnezeu ne-a făcut după chipul și asemănarea Lui. Iar după aceea, ne-a dat libertatea de a decide singuri, fiecare în dreptul lui și a familiei sale, ce e bine, sau nu pentru noi.

Voi ce credeți? Scrie te rog în secțiunea de comentarii.

Dă și un share (distribuie), pentru că asta nu se va spune niciodată la televizor. De acum, poți da like la pagina de Facebook, direct de aici (vezi mai jos), unde voi posta articolele viitoare.

2 thoughts on “Ce se ascunde în spatele acestei legi a vaccinării? De ce politicienii se grăbesc să o aprobe tocmai acum? Și de ce se ascund de populație?”

  1. Dar ai posibilitatea sa nu vaccinezi. Plătești o amenda care sa acopere, in medie, costurile de spitalizare pt cei pe care ar putea sa ii îmbolnăvească din jur și gata.

    1. in momentul in care s-ar ajunge la asta, as sti precis ca traim din nou in comunism… dar ce conteaza, nu?

      Pentru mine conteaza mai mult individul decat turma, deoarece fara individ nu avem turma…

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: