Discuție despre Coronavirus între un român și un chinez, ce locuiește în China. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată!

O tânără chinezoaică, ce lucrează ca agent de vânzări la o companie din China, îmi prezintă ieri o ofertă, legată de un serviciu.

Cum momentan, nu sunt interesat, i-am spus că îi voi cere o ofertă când voi avea nevoie de acel serviciu.Imediat după aceea, îmi vine ideea să o întreb despre cum stau lucrurile în China, pentru că am zis că pot obține o informație direct de la sursă și nu împachetată frumos de Media.

Voi prezenta doar din punctul în care discuția despre oferta s-a încheiat.

Eu: Cum mai merg treburile prin China? Românii sunt destul de speriați de acest Coronavirus. Ce-mi poți spune despre voi, chinezii care locuiți în China?

Ea: Este mult mai bine acum. Cred că virusul COVID-19, va fi sub control în curând.

Te rog să nu mergi în locuri aglomerate, dar dacă trebuie să ieși afară, să porți o mască pe față și să te speli pe mâini, frecvent!

Noi ne-am întors la muncă acum, deci totul este sub control.

Ai grijă de tine și de familia ta!

Am citit știri, de unde am aflat că anumiți oameni, din țări vestice, tot nu înțeleg că acest virus, este foarte periculos. Ei ies afară, fără măști pe față. Acest lucru este foarte periculos!

Eu: Eu cred că Dumnezeu oferă protecție tuturor copiilor Lui.

Deci, eu sunt în siguranță! 🙂

Ea: Aici, noi trebuie să purtăm măști, altfel nu putem ieși afară.

Noi nu credem în Dumnezeu (ea a scris Dumnezeu doar cu „d” mic), noi credem doar in guvern! 😄

Eu: Afirmația ta mă întristează. Pentru că guvernul înseamnă de fapt, oameni care ghidează alți oameni. Eu am nevoie de Dumnezeu să mă ghideze! În schimb, dacă aleg guvernul, aleg de fapt ca un orb să călăuzească un alt orb.

Ea: Guvernul nostru e diferit!

Uită-te doar la ce a făcut guvernul nostru pe durata acestei epidemii, eu cred că nici o altă țară nu ar fi fost în stare să facă la fel.

Deci, eu mă simt cu adevărat norocoasă pentru că m-am născut și pentru că trăiesc în China.

Eu: În perioada aceasta scriu despre manipularea modernă și tocmai am terminat capitolul intitulat: „Manipularea socialistă”. Și da, chiar cred că, sub comunism, sau orice alt tip de regim socialist, omul de rând, nu are libertate.

De asemenea, înțeleg și presiunea pe care guvernul o face, deoarece și noi am avut comunism în România, vreo 50 de ani.
Ea: Ce spui tu, e de de-a dreptul ridicol! Chiar nu știi cine e cu adevărat China! Așa că, așteaptă ca dumnezeul tău să te salveze! 🤣

Pa!

Eu: În fine. Nu voi încerca să te influențez. Mă bucur că tu ești bine și că te simți în siguranță. 🙂
Ea: Sper ca și tu să fii în siguranță!

Eu: Mulțumesc!

Voi ce părere aveți? Lasă un comentariu mai jos! De abia aștept să dezbatem împreună acest subiect. Nu uita să dai și un share!

P.S. Data viitoare, vom vorbi despre legea vaccinării, din România, ce pare să fie votată pe ascuns, profitând de panica românilor. Ca să primești notificare când va fi publicat, tot ce trebuie să faci, este să te abonezi la newsletter-ul de jos.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: