Cum pot să-L aud pe Domnul Isus vorbind? Metoda concretă

a woman in black leather jacket standing near gray wall
Cum pot să-L aud pe Domnul Isus vorbind? Metoda concretă

Da! Oricine vrea, poate să-L audă chiar acum pe Domnul Isus vorbind, indiferent de nivelul credinței și a creșterii spirituale, folosind această metodă.

Bineînțeles că sunt și alte moduri prin care Domnul Isus îmi vorbește, dar, pentru aceasta, este nevoie de a crește spiritual. Dar am o veste bună, ca să poți ajunge la alte nivele spirituale, îți recomand să începi cu această metodă, pentru că, folosind metoda aceasta, creșterea spirituală e garantată.

Și nu e garantată de vreun om, pentru că știm că garanția oferită de oameni nu poate fi îndeplinită niciodată pe deplin, ci, garanția este oferită chiar de Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, care este Dumnezeu.

Încă o precizare și prezentăm metoda. Nu am nicio pretenție de drepturi de autor pe această metodă, așa că, dacă o vei practica și vei observa beneficiile, chiar te rog să o împărtășești cu cineva la care ții, sau la acea persoana pe care Domnul te va îndemna s-o spui.

Metoda nu se practică o singură dată, ci pentru ca să funcționeze va trebui să fie practicată constant: măcar de 3 ori pe săptămână, dar recomandat este să fie în fiecare zi.

Metoda sună așa:

”Evangheliile se iau și se citesc cu voce tare, cu cea mai bună intonație timp de 15-20 de minute, în fiecare zi”.

Cum, asta e tot? Da! E simplu și da, poți să-L auzi pe Domnul Isus vorbind chiar acum, dacă aplici această metodă. Pentru că, cele patru evanghelii (Matei, Marcu, Luca și Ioan) sunt pline de vorbele Domnului Isus și nu se poate ca citind, la rând, să nu-L auzi pe Domnul vorbind.

Cel mai frumos la această metodă e să ai și pe cineva drag la tine și să faceți cu rândul la citit.

Dar, când nu ești singur și îl auzi pe Domnul Isus vorbind oamenilor, chiar dacă vocea Lui se aude prin vocea mea, eu mă transpun în audiența Lui și Cuvintele Lui mă străpung pe mine, pentru că eu, făcând parte din audiență, Domnul Isus îmi vorbește și mie.

Uau! Deci citind cu voce tare, nu doar că-L aud în locul în care sunt, cu urechile mele pe Domnul Isus vorbind, ci El îmi vorbește mie direct!

Oare Îl voi asculta? Voi savura Cuvintele Lui? Le voi împlementa în viața mea?

Dacă da, atunci voi crește și voi putea accesa și alte promisiuni, cum ar fi promisiunea făcută ucenicilor din Ioan 14:

Cine are poruncile Mele și le păzește, acela Mă iubește și cine Mă iubește va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi și Mă voi arăta lui.

Ioan 14 cu 21 VDCC

Deci, cu metoda aceasta, beneficiezi și de auzirea poruncilor pe care Domnul Isus le-a spus. Și pentru cei care vor să asculte de El, tot ce spune Domnul Isus, este poruncă pentru mine!

Uau! Pe lângă faptul că Îl aud pe Domnul Isus vorbind, aud și poruncile Lui, pentru ca eu să am parte de o viață așa cum a fost proiectată de la început, plină de bucurii, iar dacă fac aceasta, beneficiez de o promisiune și mai minunată:

Domnul Isus îmi promite că dacă eu Îl voi iubi pe El, prin ascultare de poruncile Lui, El va veni la mine și mi Se va arăta mie personal!

Domnul Domnilor, Domnul Slavei, Domnul Isus Hristos, să vină la mine, un păcătos?

Plin de cutrem și de teamă, mă bucur și îmi doresc fierbinte acest lucru, pentru că, întâlnirea cu El, este una schimbătoare. După cum văd când citesc, că pe bolnavi El i-a vindecat, pe cei chinuiți de demoni, El i-a eliberat, iar păcătoșilor El le-a iertat păcatele și toți cei atinși și curățiți de El, L-au urmat pe Domnul Isus plini de bucurie, tot așa se va întâmpla și cu mine, la întâlnirea cu El!

Și cred aceasta cu toată ființa mea, deoarece eu personal am trecut prin această experiență și de atunci, Eu merg după Domnul Isus Hristos plin de bucurie!

Ar mai fi multe de spus, dar n-aș vrea să vă distrag de la a pune în aplicare această metodă.

Domnul Isus Hristos să vă umple inimile de har și pace, ca la auzirea Cuvântului Lui, ființa voastră să fie ca acel teren bun, care primește sămânța și acea sămânță crește și rodește! Amin.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: