Fii precaut, dar nu intra în panică!

Am revenit! Pentru cei care știu regulile de circulație, era clar, că la întâlnirea cu indicatorul „STOP!”, trebuia să mă opresc, să mă asigur că direcția este cea bună, iar dacă e liber, să continui. Și uite așa, ne reîntâlnim, doar că, pe un nou site (alt drum), în care se poate merge mai în siguranță și este mai mult spațiu de manevră, strada aceasta fiind ceva mai largă.

Mă bucur, de asemenea să văd din nou, pe fața ta, acel zâmbet strălucitor, ce-mi dă o stare de bine atât mie, cât și celorlalți participanți la trafic. 😁

Și acuma, hai la drum!

Ce zici de câteva ture de NASCAR? Pare interesant din exterior! Iar cea bizară chestiune e că de la televizor, pare și foarte ușor.

„O grămadă de mașini, fac câteva zeci de ture, mergând în cerc”.

Ce nu se vede din exterior, e că acele mașini, circulă cu 200 mph (~321 Km/h), alături de o turmă, destul de aglomerată de mașini.

La viteza aceea, orice mișcare greșită, te scoate din cursă (asta, ca să nu zicem că îți poate fi fatală).

Eu personal, cred că în acest sport, miza nu e să câștigi, ci, să ajungi, cu bine, la final.

În aglomerația aceea, n-ai cum nici să te oprești, pentru că, în acest caz, crești riscul de a fi luat pe sus de ceilalți.

Acum, haide să luăm și cazul în care, în turmă, se întâmplă un accident. O roată, a unuia din față, îi cade. Șoferul pierde controlul… Apoi, ceilalți participanți, sunt afectați și se creează o serie de accidente în cascadă.

Ce faci în acest caz? Ești pregătit pentru impact?

Dacă vei citi articolul precedent (link aici), vei vedea că, din punct de vedere economic, suntem de ceva timp deja, într-o criză financiară.

Iar acest Coronavirus, pare să fie doar scânteia de început…

Singura mea șansă, e să mă încred în Dumnezeu. Iar dacă nu sunt dedicat complet Lui, ori El nu e pe primul loc în viața mea, șansele să supraviețuiesc, vor scădea dramatic.

De ce să mă lupt acum pentru bani, când, în față, m-așteaptă impactul?

N-am cum să mă opresc, că voi avea impact din spate. Așa că, eu merg precaut tot înainte, dar calm, pentru că, doar Dumnezeu mă poate ajuta.

Fii binecuvântat!

P.S. Fiind nou siteul, aș vrea să văd dacă, totul funcționează cum trebuie. Așa că, am rugămintea să dai un comentariu, dar și share, folosind butoanele de mai jos.

3 thoughts on “Fii precaut, dar nu intra în panică!”

  1. Interesant articol, și interesant mod de a privi lucrurile, Domnu să te binecuvinteze și să îți deie biruință în planurile tale.

  2. Pingback: Știrile de marți | Educenteza

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: