Educenteza

Educenteza s-a născut de foarte puțină vreme. Dacă e să folosim și o unitate de măsură standardizată, această „puțină vreme” ar însemna 2,5 săptămâni.

Dacă ai citit celelalte articole, ai observat că, amintesc despre tot felul de manipulări ce ne opresc din a lua decizii bune pentru noi.

Da, manipularea înseamnă convingere. Și nu toată manipularea e greșită, cum ar vrea alții să credem.

Manipularea greșită este cea în care eu te conving pe tine de ceva, iar din acel ceva, doar eu am de câștigat.
În schimb, dacă eu te conving pe tine de ceva, din care și tu și eu câștigăm, atunci manipularea aceea e bună.

Din manipularea socialistă, făcută preponderent prin canalele de media, ascultătorul ce câștigă? Frică, ură și dezinformare. Pe aceasta temelie, cresc tot felul de balauri, ca: invidie, egoism, dezinteres pentru aproapele meu, furt, dar și tot felul de practici nebune, ce duc omul într-o zonă atât de scârboasă, încât și animalelor li se face rău.
Așa am ajuns să oferim premii de metal (în genul celor de la Oscar) pentru mama care a avortat, sau mai grav, să dăm lege (în Australia) care zice că: poți avorta legal chiar și cu o zi înainte de naștere.
Vă ziceam și de lucruri scârboase. Trebuie spus, pentru a se înțelege gravitatea lucrurilor. În China, a ajuns să fie o delicatesă, ce numai bogații și-o pot permite, supa din copil avortat.

Din nefericire, astea sunt realități…

De fapt, manipularea socialistă funcționează ca o infecție. Nu e un proces rapid, ci unul foarte lent, dar constant. În fiecare zi, ți se injectează puțină infecție, iar unde va găsi locul prielnic, se va depune. În timp, aceste depuneri se transformă într-o tumoare, pe care și cei din jurul tău o observă.
Dacă o conștientizezi din timp și vei mergi la doctor, el îți va face o puncție/înțepătură pentru a scoate afară infecția. Așa ajungi să fii eliberat.

Totuși, e foarte important să conștientizez înainte. Iar pentru asta, am nevoie de o educație sănătoasă.

Ei bine, despre asta e vorba și cu Educenteza.

Educenteza este un cuvânt inventat din lipirea a doi termeni: Edu, vine de la Educație, iar centeza înseamnă chiar puncție/înțepătură.

O săptămână plină de libertate să ai!

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: