Începuturile frumoase

Se fac pregătiri de zori. În aer plutește un stres și o oboseală, dar totuși cu un miros specific și, foarte gustos. Toate elementele te invită să iei un loc și să te bucuri…dar nu. Înghiți în sec și îți șoptești: ” nu azi, ci mâine, e vorba doar de câteva ore…”

A doua zi începe cu aerul de ieri, parcă chiar, puțin mai rarefiat, dar totuși mergi înainte. Tu simți că vrei ceva, iar acum ești și extrem de aproape. Nici nu te mai interesează scuzele, ci lupți ca David, în fața lui Goliat.

Iar când momentul vine, un boom de fericire. O bombă, ca formă, celei de la Nagasaki, dar în loc de moarte și dezastru, aceasta aduce un nou sens vieții, fericire și, dacă vreți, și câteva lacrimi de bucurie…

În bucuria sărbătorii, se-ncheie ziua, iar la despărțirea nuntașilor de miri, se fac și bani.

Cât de ușor se fac bani mulți, fiind doar mire și mireasă.

Și acum să intrăm în pâine. Nunta nu este o afacere. Dacă era, nuntașii plăteau cât consumau + încă un bacșiș ce reprezintă nivelul de mulțumire al serviciilor și produselor primite și consumate. Dar poate un aspect și mai important e că o nuntă este gândită să fie unică. E ca și cum ți-ai deschide o afacere doar pentru o zi și după aceea, închizi pentru totdeauna.

Nimeni să nu se înșele și să nu încurce lucrurile!

Începuturile frumoase pot să dea impresia că acest bine și ușor va fi constant prezent. În realitate, începuturile frumoase nu sunt altceva decât o mică demonstrație la ce urmează. Îți demonstrează că există un potențial uriaș de a câștiga enorm mai mult și mai multe. Dar e ca și diferența dintre o mostră și un produs. Mostra o obții ușor, că e pe gratis, dar pentru produs, trebuie să lupți, să muncești, să economisești, ca într-un final să te poți bucura de acel produs.

Mostra se termină foarte repede, dar produsul ține mult mai mult. E și funcție de cât muncești. Muncești puțin, durează puțin.

Acum, mulți cred că blogul nu mai are treabă cu bursa. Asta e din cauză că se tratează superficial subiectele prezentate. Hai să facem azi o excepție. Pe bursă, majoritatea oamenilor, când intră, câștigă banii extrem de ușor. Asta îți dă o stare extrem de bună și gândul este: „cât de ușor se fac banii aici”. Mai ales dacă tranzacționezi CFD-uri. E chiar complexă bursa! Iar CFD-urile sunt unele din cele mai complexe instrumente financiare, ce oferă cel mai mare potențial de câștig. Dar, cu cât potențialul de câștig, e mai ridicat, cu atât și cel de pierdere este mai ridicat. Tranzacționând CFD-uri, îți poți dubla banii în câteva minute. Dar cum îi poți câștiga, la fel îi poți și pierde pe toți. Iar pentru cei ce zic să tratez doar bursa și nu și dezvoltarea personală, nu pot spune decât atât: eu încerc să ofer valoare ce are ca scop să vă ajute să fiți profitabili pe bursă, pe termen lung, iar fără educație și dezvoltare personală, n-ai ce căuta pe bursă…

Ce ziceți de acest articol? V-a plăcut, sau nu? De ce? Scrieți vă rog mai jos, la rubrica de comentarii.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: