Întrebarea de Luni – Ep 8

Astăzi există o variantă care oferă cea mai mare durere, de aceea este foarte important să fie analizate toate variantele și meditat la ele.

Totuși, chiar dacă nu știi ce să alegi, poți da un răspuns acuma, iar mai târziu, dacă te răzgândești, poți să mai răspunzi o dată, ori să scrii un comentariu despre ce crezi că este.

Indiciu: Încearcă să nu alegi sensul propriu. Încearcă să vezi dintr-o perspectivă spirituală și/sau politico-econimică. În acest caz, soțul, soția și moartea trebuie interpretate ca simboluri.

Într-o familie moare soțul. Soția simte o durere profundă. Această durere profundă, vine în cea mai mare cantitate/preponderent din:
×

Dacă aloci câteva momente să distribui, vom avea mai multe persoane în această comunitate. Deci, implicit și mai multe răspunsuri/comentarii la articole.

Mulțumesc!

Dumnezeu să ne binecuvinteze!

2 thoughts on “Întrebarea de Luni – Ep 8”

  1. Bănuiesc că ar trebui sa ştim puțin despre ce fel de familie vorbim (însă indiferent de asta toate variantele respective într-un procent mai mic sau mai mare , sunt sigur o sursă de durere).De exemplu într-o familie numeroasă cu grave probleme financiare , în care soțul a fost singurul „administrator ” , variantele C şi D par cele corecte dacă este să privim pe termen lung(măcar că şocul inițial al despărțirii ar justifica primele două variante de răspuns).Într-o familie fără copii situația poate fi cu totul alta.Sunt prea multe variabile de luat in calcul ,pentru a putea alege o singura variantă de răspuns 🙂

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: