Lumina cerului se vede

tree with brunch and green leaves during sunset
Lumina cerului se vede

Să fie numai de la soare? Și dacă noi nici nu putem concepe cum un soare atât de mare, capabil să ne distrugă cu puterea sa, stă fixat la o distanță atât de precis așezată de noi, ca nu cumva să ne facă rău, ci, viața să existe.

Să fie asta întâmplare, sau chiar există un Creator Divin care a așezat perfect și minunat întregul infinit de galaxii și stele?

Și oare ar putea o stea să se autoaprindă? Cine-aprins Soarele și cu ce?

Iar unii, din nebunie zic că de la o explozie mare, distrugătoare, apare o lume perfect așezată, aranjată și armonizată până la atom.

Cerboaica naște în mijlocul primejdiei. Numai Dumnezeu o poate ține în viață și, de mii de ani, sămânța ei rămâne vie, chiar dacă e înconjurată de prădători mari, feroce și puternici.

Crinii înfloresc împrăștiind frumusețe în jurul lor. Chiar și în casele întunecate ei rămân aceeași crini fermecători, până la moarte.

Copacii cresc, rodind din ce în ce mai mult.

Dar, credința omului în Dumnezeu e din ce în ce mai slabă….

Creștinii de duminică, rămân ologi și orbi în timpul săptămânii…

A merge cu Isus este o bucurie deplină doar dacă trăim cu El și pentru El, în orice clipă!

Acum, dacă lumina cerului se vede atât de clar, tu-L vezi pe Dumnezeu?

Îl recunoști pe El, ca fiind singura ta Cale de salvare, singurul care îți oferă Adevărul despre viață și chiar Viața veșnică în dar?

Ce mare e Dumnezeu! El e singurul care merită toată cinstea, lauda și slava, în veci! Amin.

Lepădați dar orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă și de clevetire și, ca niște prunci născuți de curând, să doriți laptele duhovnicesc și curat, pentru ca prin el să creșteți spre mântuire, dacă ați gustat în adevăr că bun este Domnul.

Apropiați-vă de El, piatra vie, lepădată de oameni, dar aleasă și scumpă înainte lui Dumnezeu.

Și voi, ca niște pietre vii, sunteți zidiți să fiți o casă duhovnicească, o preoție sfântă, și să aduceți jertfe duhovnicești plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.

1 Petru capitolul 2, de la versetul 1, la 5 inclusiv, VDCC

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: