Te-ai săturat? Să-ţi fie de bine!

Dacă ai răspuns afirmativ la întrebarea din titlu, vreau să te mai întreb ceva:
1. Ce ai mâncat?
2. De ce ai mâncat?
3. Cât te va ține?
4. Și poate cel mai important, care-i strategia pentru următoarea masă? Vei mânca același fel?

Disclaimer: După cum v-ați obișnuit deja, puneți ceva sare, ca să ajungeți la gustul profund al întrebărilor de mai sus.

Articolul s-ar putea termina aici fără nici o problemă, dar hai să divulgăm ceva secrete.

Unul din răspunsuri la care vei putea ajunge e: mi-am cumpărat acel aparat acum 2 ani, în ideea chiar să fac ceva cu el…dar s-a dovedit a fi total invers. Dacă aș sta să mă gândesc de câte ori l-am folosit, nu și-a meritat deloc prețul”.

Dacă o întrebare nu mă îndeamnă la acțiune, acea întrebare nu e foarte bine cotată!


Un altul ar zice: „eu mi-am dat seama că nu ar trebui să mai tratez superficial viața mea. Revelația asta a venit în timp ce mâncam o friptură. Ca să beneficiez de acea friptură, nu iau și îmbib mămăliga doar pe sosul acela, cu usturoi, extrem de delicios, sau de pe ochiuri doar sarea, ci intru cu mult avânt în profunzime și le combin”.

Dacă ai citit până aici, dă-mi, te rog, un comentariu mai jos și zi-mi ce anume ți-a plăcut, sau ce nu ți-a plăcut!

P.S. Sper că ți-am făcut foame și că vei merge să vinzi ceva bun de mâncare și altora!

2 thoughts on “Te-ai săturat? Să-ţi fie de bine!”

  1. Daca mananc carne, ma simt plin si statul o saptamana. Daca trec pe salate ma simt mult mai bine. Ideia e cu cat te tine mai mult o masa cu atat e mai daunatoare pt organism. In alta ordine de idei, e f indicat sa te ridici de la masa inainte sa te saturi, indifferent ce mananci.

  2. Am acordat un înțeles ironic titlului după ce l-am citit: Te-ai săturat? Ai avut îndeajuns? Bun, ia acțiune! :))
    Dar articolul a mers pe un altul. Îmi place cum ai făcut analogia cu mâncarea, un lucru esențial omului. De faptul că de cele mai multe ori deciziile alimentare le luăm pe baza obiceiurilor dobândite de-a lungul anilor, aflate la nivel de subconștient. Că ori fi ele bune sau rele. De aceea, vreau să adaug că, personal, cred că răspunsul meu la întrebările ce le-ai pus este cel care ar trebui să decidă dacă acționez altfel sau, mai bine zis, să iau atitudine în legătură cu acel lucru care șade de doi ani degeaba. Și câte și mai câte nu facem fără să cântărim dacă acțiunile noastre sau lucrurile noastre contribuie scopurilor propuse și în ce măsură.
    Înțeleg totuși că sunt mai multe înțelesuri în articol :)) Dar toate la timpul lor. Mulțumim și îl așteptăm pe următorul. Numai bine.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: