Rasismul – minciuna modernă

După moartea unui singur om (și încă unul cu un cazier destul de plin), lumea modernă stă să se clatine dacă nu dă cât mai multe drepturi negrilor.

Cred că și ție îți miroase a făcătură, mai ales că vorbim despre o perioadă a unor minciuni globale.

Ca și concept, rasismul actual, ce a făcut și face în continuare ravagii în lume, nu înseamnă că toate tipurile de rase umane ar trebui să fie egale în drepturi.

De fapt, rasismul înseamnă că albii sunt privilegiați, iar negrii trebuie să primească, în plus față de ceilalți, o grămadă de drepturi și privilegii.

Dar de ce doar negrii?

Pentru acești oameni (cei care conduc tendințele în lume), simbolul e o chestiune extrem de importantă.

Să luăm două exemple: în pandemie trebuie purtată mască, ce are valoare doar simbolică: supunere (tot o mască aveau și sclavii din vechime). E simbolul perfect: tu faci ce vreau eu, dar nu ai dreptul să zici nimic. 

Unii ar putea zice că exagerez. Masca s-a dovedit a fi ceva ce are eficiență spre 0%. Totuși, ea devine obligatorie, la noi în țară, în aceeași perioadă, când negrii vandalizau și se revoltau violent.

Iar dacă tu ai masca pe figură, atunci tu ia și taci acolo, eventual uită-te la televizor și ascultă cu mare atenție: Reporterii aveau scene dintr-o anarhie, clădiri în flăcări, magazine vandalizate, stații de poliție atacate, iar reporterii spuneau celor cu masca pe figură: ”revoltații nu sunt chiar atât de violenți!”.

Când am auzit expresia asta, iar mai apoi că se repetă și se transmite acest mesaj în mod insistent, am înțeles că e vorba de un simbol ce se vrea a fi arătat lumii.

Iar acest simbol sună cam așa:

Simbolul negrilor, ce distrug totul, dar nu sunt așa de violenți este exact ca și cum ai zice că demonii nu sunt așa de răi.

Nu zic că oamenii negri ar fi demoni. Dar sunt și alte rase în SUA. Doar că, simbolul este cu adevărat prezentat cu acuratețe când pielea omului este neagră. În realitate, nu e neagră, ci un maro. Doar că ei sunt numiți ”black people” (oamenii negri), de la ideea de ”black angels” (îngerii negri – dracii/demonii). 

Este un simbol, ce contează enorm de mult pentru sataniști. Cum pentru creștini contează simbolul crucii, dar și multe altele, tot așa contează enorm pentru oamenii din tabăra neagră – pe ei îi interesează să-și etaleze steagul și simbolurile.

Simbolul a fost dus apoi la un alt nivel: oameni albi, închinați-vă înaintea negrilor, pupați-le bocancii și cereți milă și iertare de la ei. Asta e exact luată de la creștini, doar că, noi, cei aflați în lumină (oamenii albi), ne închinăm doar lui Dumnezeu, un Dumnezeu gelos, ce-mi interzice să am alți dumnezei afară de El.

E un simbol, foarte bine ales și pregătit minuțios, de niște oamenii ce au ca scop anularea tuturor valorilor Biblice. 

Să luăm acum rasismul de la comunitatea LGBT. Homosexualii și-au atribuit curcubeul ca steag, simbolul comunității lor. Ceea ce, e clar că ei își iau inspirația tot din Biblie.

Că Satana, habar n-are să realizeze ceva, el știe doar să se împotrivească și să strice Cuvântul lui Dumnezeu.

Iar aceeași chestiune e și la ăștia. Faptul că el, sau ea, se împotrivește lui Dumnezeu, alegând păcatul, iar în loc să îi pară rău, să caute salvarea și iertarea, ei vin și îmi spun că eu ar trebui să-i accept și să-i tolerez.

Oameni buni, un creștin veritabil, nu poate tolera păcatul!!!

Iar când filistenii văd că îmi atacă țara și vor să îmi ia libertatea, creștinii încep să se strângă în rugăciune, ca Dumnezeu să ne dea soluția și să ne eliberăm de acești păgâni, ce știu că, o dată tolerați și acceptați în interiorul cetății, soarta cetății va fi cea a Sodomei și Gomorei.

Problema e că ei nu vor tolerați, ei vor mai multe drepturi decât restul. La fel ca și cu negrii.

Și uite așa ajung să spun:

 • sunt rasist – pentru că vreau ca toți oamenii, indiferent de rasă să fie tratați egal, fără nicio diferențiere în drepturi, indiferent de țară;
 • sunt sexist – pentru că vreau ca fiecare să beneficieze de o armonie în familie (bărbat și femeie), binecuvântarea și sănătatea ce vine la pachet când respect regulile lui Dumnezeu;
 • sunt îngust/învechit/demodat – pentru că sunt creștin și cred că omul, nu are altă șansă de mântuire, decât doar prin credința în jertfa lui Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru!

Haideți să vedem ce zice și Biblia:

9 Nu știţi că cei nedrepţi nu vor moșteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înșelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, 10 nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moșteni Împărăţia lui Dumnezeu. 11 Și așa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi în Numele Domnului Isus Hristos și prin Duhul Dumnezeului nostru.

1 Corinteni 6:9-11 VDC

Eu cred că există șansă de salvare pentru oricine, încă mai trăiește. Doar că, fiecare în parte trebuie să fie spălat, sfințit și socotit neprihănit în Numele Domnului Isus Hristos și prin Duhul Dumnezeului nostru, pentru a putea intra în Împărăția Cerurilor.

Dacă cineva îți zice altceva, te minte.

Continuăm discuția despre minciună și în articolul următor, așa că, dacă nu te-ai abonat încă la blog, sau nu urmărești pagina de Facebook, o poți face acum, pentru a primi o notificare când apare un articol nou.

Nu uita să lași și un comentariu prin care îmi poți spune părerea ta despre articol, sau orice altceva vrei să spui/completezi.

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe fiecare în parte!

P.S. Nu uita să și distribui, dacă consideri că merită distribuit.

4 thoughts on “Rasismul – minciuna modernă”

 1. Chiar din prima propozitie mi-am dat seama ca esti rasist. N-am mai continuat lectura. Adica Si ce Daca avea cazier. Trebuia sa fie executat in strada prin strangulare, fara proces, avocat etc?

  1. Vezi ce fel de rasist sunt (am explicat puțin mai jos, în articol). Cât despre cazier, nu zic că dacă a avut cazier, merita să fie chinuit, ci că el e un personaj simbolic, ce contribuie la același simbol, explicat în articol, ce ajunge să stârnească valul de revolte.
   Dacă e să fie vreunul din oameni nedreptățit, atunci, indiferent de culoarea pielii, trebuie să fie tratat egal, nu având privilegii.

 2. Pingback: Cum cântărim? | Educenteza

 3. Pingback: Articolul 150 – Educenteza

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: